Šport > Nogomet
20 ogledov

Zdravnik odločil: "Gattuso lahko trenira!"

Takole se je Gattuso lotil Jordana, ki naj bi ga izzival vso tekmo. (Foto: Reute Reuters
Nesrečni vezist AC Milana Gennaro Gattuso se bo lahko po odločitvi specialista spet pridružil treningom svoje ekipe. Stanje njegovega poškodovanega očesa se je namreč močno izboljšalo, potem ko je vročekrvni južnjak še septembra priznal, da je "na igrišču videl štiri Zlatane Ibrahimoviće".

"Milan z veseljem oznanja, da je Rino Gattuso obiskal profesorja Emilia Camposa v bolnišnici St. Orsola v Bologni," so pri AC Milanu zapisali v uradni izjavi. "Zdravnik je poročal o vidnem napredku in Gattuso je dobil zeleno luč za povratek na treninge z ekipo." Vezist Gennaro Gattuso je bil zaradi težav z očesom z zelenic odsoten kar dva meseca.

Težave z eno izmed mišic, ki nadzoruje premikanje očesa, so bile namreč tako hude, da so Gattusu napovedovali celo konec kariere, tudi sam pa je priznal, da je na septembrski tekmi na igrišču videl "štiri Zlatane Ibrahimoviće". Gattuso se je slabo počutil že pred omenjenim obračunom z Laziem (2:2), stanje pa se je še poslabšalo po tem, ko je trčil s soigralcem Alessandrom Nesto, a je Gattuso kljub "štirim Ibrahimovićem" odigral 20 minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.