Šport > Nogomet
18 ogledov

Želel naj bi ga Partizan, podpisal za Haag

Žurnal24 main
V svojih vrstah ga je po naših informacjiah želel Partizan, še včeraj ga je novačil tudi Maribor, a Aleksandar Radoslavljević je podpisal pogodbo z nizozemskim Den Haagom. Danes z njimi že trenira.

Slovenski reprezentant Aleksandar Radosavljević si je novo sredino našel na Nizozemskem. Včeraj je podpisal za prvoligaša ADO Den Haag, danes pa že sodeluje na njihovih treningih. Podpisal je enoletno pogodbo. Po naših podatkih so ga še včeraj vabili v Maribor, saj si ga je želel Zlatko Zahovič, a Aleksandar meni, da je zanj glede na leta še prezgodaj za vrnitev v domovino. Zanj naj bi se zanimal tudi beograjski Partizan.

Radosavljević, otrok kranjskega Triglava, je bil nazadnje član grške Larisse (pred tem pa je osem let igral v Rusiji). Den Haag je po treh kolih nove sezone nizozemske lige 13. Lani je bil šele 15. Na Nizozemskem igrajo še trije Slovenci. Tim Matavž (Groningen), Aleksander Šeliga (Sparta Rotterdam) in Dalibor Stevanović (Vitesse).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.