Šport > Nogomet
5093 ogledov

Želel se je zahvaliti dekletu, storil pa prvovrstno neumnost

Print Screen
Brazilskemu vratarju se je med televizijskim intervjujem pripetila manjša nevšečnost.

Kainan, vratar brazilskega nižjeligaša Esperanca, je postal viralna senzacija, potem ko se je po zmagi nad moštvom Vic Vic v okviru pokala Copa da Paz zmotil pri imenu svojega dekleta.

Brazilski čuvaj mreže je bil za svoje zasluge med vratnicama izbran za najboljšega igralca tekme, a se je njegovo dobro razpoloženje hitro sprevrglo v zadrego.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Potem ko je večji del intervjuja oddelal z odliko, mu je novinar zastavil najlažje vprašanje celotnega pogovora. Tu pa so se stvari začele zapletati.

"Bi želel morda komu poslati objem ali poljub?" je novinar vprašal Brazilca. "Mojemu dekletu, ki je trenutno v službi, sicer me ne bi bilo tukaj. Gazi, pošiljam ti objem," je odvrnil nogometaš, nato pa izdal, da se je pravkar zmotil pri imenu.

"Rekel sem napačno ime," je priznal. "Jucielly. Narobe sem povedal ime mojega dekleta," je dodal.

"Se šališ?" ga je v smehu vprašal novinar. "Resen sem, resen. Doma bom tepen," je dejal nogometaš, nato sta oba planila v smeh.

"Samo ne pokaži ji tega posnetka," mu je dobronamerno svetoval mož z mikrofonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.