Šport > Nogomet
5484 ogledov

Žena mu ni pustila na SP, v Rusiji postal prava zvezda

javier navijač Facebook
Nesrečnik je zaradi ženine prepovedi ostal brez svetovnega prvenstva.

Vsak nogometni navdušenec sanja o tem, da bi si nekoč v živo ogledal kakšno tekmo svetovnega prvenstva, a mu uresničitev sanj preprečujejo časovna stiska, pomanjkanje denarnih sredstev ali katere druge okoliščine. 

Mehiškemu navijaču Javierju je, denimo, udeležbo na tribunah svetovnega prvenstva prepovedala njegova žena. "Ko ona reče ne, potem je ne," je v videu, ki ga je objavil na spletu, odsotnost upravičil razočarani Javier.

Peterica mehiških navijačev se je že med prešnjim svetovnim prvenstovm v Braziliji dogovorila, da se bo udeležila naslednjega mundiala v Rusiji. Vse je bilo nared za dogodivščino njihovega življenja, nato pa je sledilo veliko razočaranje.

Javier ni smel zraven, ker mu je to prepovedala njegova boljša polovica. Kvartet se je na svetovno prvenstvo odpravil brez petega člana odprave, a v Rusiji je kljub temu moč čutiti njegovo prisotnost.

Javier svoje prijatelje spremlja v kartonasti podobi, zaradi katere je druščina že postala prava atrakcija na družbenih omrežjih.

Prijatelji so si privoščili tudi Javierjevo ženo, saj so prijatelja "oblekli" v modro majico z napisom "stara mi ni pustila, da bi šel".

Javier iz kartona zdaj potuje po Rusiji, navijači ga s seboj vzamejo na stadion, skupaj z njim pa se fotografirajo tudi pred ruskimi znamenitostmi.

Komentarjev 4
  • bernarda59 12:27 21.junij 2018.

    Ja ti revež se mi kar smili mislim res ne zastopim kako je loh takšna 🤔

  • Jagijagi1 18:00 20.junij 2018.

    BABA! Če bi bili v srednjem veku bi že bila na grmadi.

  • ECKING 13:41 20.junij 2018.

    jao babe smotane..... no sej preden jo je vzel za zeno ze vedel ,da je sitna...enim pac to pase ostali pa takih babnic videt ne mormo