Šport > Nogomet
13 ogledov

Žene niso dobrodošle

jurgen klopp EPA
Nemški stareg Jürgen Klopp je boljšim polovicam nogometašev Liverpoola prepovedal vstop v klubsko bazo Melwood, kjer trenira angleški velikan.

Jürgen Klopp ni potreboval dolgo, da je na Anfieldu uvedel nova pravila, s katerimi namerava redse popeljati nazaj v vrh evropskega nogometa. 

Po poročanju nemškega časnika Bild je nekdanji trener Borussie prepovedal, da bi se žene in prijateljice njegovih varovancev mudile na prizorišču Melwood, kar naj bi pripomoglo k zbranosti nogometašev.

Klopp je Melwood označil za ''nogometni štab'', piše Bild, zato od igralcev zahteva, da ostanejo zbrani in osredotočeni na igro, po koncu treninga pa se lahko zabavajo v družbi svojih boljših polovic.

Kloppov predhodnik Brendan Rodgers v tem pogledu ni bil tako strog, saj je dekletom dovolil, da na treningih obiskujejo njegove nogometaše.

Nemški strateg je v Premier League debitiral z remijem proti Tottenhamu, igralci pa se počasi privajajo na nove metode treninga. Po novem naj bi Kloppovi varovanci trenirali tudi po trikrat na dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.