Šport > Nogomet
22 ogledov

Zidane deležen bučnega aplavza

zinedine zidane real madrid trening EPA
Nekdanji francoski nogometni reprezentant Zinedine Zidane je bil na današnjem prvem treningu madridskega Reala, ki ga je prevzel v ponedeljek, deležen bučnega aplavza navijačev.

Trikratni svetovni nogometaš leta je pred težko nalogo, saj mora Real spraviti iz trenutne krize, kamor je ekipo pahnil dosedanji trener Rafael Benitez.

Le nekaj ur po prevzemu funkcije prvega trenerja, je 43-letni Zidane z ekipo opravil prvi trening na majhnem stadionu Alfredo Di Stefano v Madridu, ob tem pa mu je pri izhodu na igrišče navdušeno ploskalo preko 5000 najzvestejših navijačev kraljevega kluba. Navijači so Zidana pozdravili z vzkliki "Zizou, Zizou!", potem pa še z glasnim "hura", ko je trener poslal žogo na igrišče.

Benitez je španski ponos vodil sedem mesecev, klub pa že dolgo ni več v samem vrhu španskega nogometa, glavni tekmec Barcelona ga je s tekmovalnega stališča precej presegel. Francozu na čelu ekipe napovedujejo lepo prihodnost, saj med igralci velja za legendo tega športa, o čemer pričajo tudi njegovi dosežki. Poleg tega igralce tudi dobro pozna, saj je bil v času med letoma 2013 in 2014, ko je ekipo vodil Carlo Ancelotti, pomočnik slednjega. Zidana danes čaka še uradna tiskovna konferenca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.