Šport > Nogomet
20 ogledov

Zidane: "Isco bo tako dober kot jaz ... skoraj"

Isco Real Madrid Athletic Bilbao Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Carlo Ancelotti je dan pred gostovanjem pri novem prvoligašu Elcheju razkril, da njegov pomočnik in legenda kluba Zinedine Zidane pričakuje velike reči od Isca.

Mladi, 21-letni španski vezist Isco, je po le nekaj tekmah za Real Madrid po 30 milijonov evrov vrednem prestopu iz Málage že postal ljubljenec Santiaga Bernabéua. Na petih ligaških tekmah je prispeval že štiri gole, nič manj od prvega zvezdnika Cristiana Ronalda, med strelci pa je bil tudi v Ligi prvakov.

"Ni slabo za Isca, da ga že po peščici tekem, ki jih je odigral, primerjajo z (Zinedinom) Zidanom," je na torkovi novinarski konferenci pred gostovanjem pri Elcheju dejal Realov trener Carlo Ancelotti. Njegov novi pomočnik Zinedine Zidane naj bi bil med tistimi, ki so si mladega španskega reprezentanta še posebej želeli videti v belem dresu.

"Zelo mu je podoben v smislu sposobnosti in mentalitete," je še povedal Ancelotti. "Zidana sem vprašal, če je tako dober kot on. Rekel mi je: 'Ne, ne še, ampak v prihodnosti bi lahko bil zelo blizu.'"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.