Šport > Nogomet
24 ogledov

Zidane se bo podal na svoje

Zidane Ancelotti Real Madrid Betis Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Legendarni nogometaš Zinedine Zidane, naj bi poleti iskal klub v katerem bo pričel svojo trenersko kariero.

Pred letošnjo sezono je vodstvo madridskega Reala prevzel izkušeni italijanski strateg Carlo Ancelotti. Temu na treningih pomaga legendarni francoski nogometaš Zinedine Zidane, ki pa se bo po dolgoletnem službovanju na Santiago Bernabeu kot kaže kmalu poslovil. Španski časnik Marca poroča, da naj bi nekdanji galaktik poleti zapustil Madrid in se podal na samostojno trenersko pot.

Novica ne preseneča, saj je Zidane že pred časom napovedal, da si želi preizkusiti v vlogi trenerja, svetovni velezvezdi pa ponudb verjetno ne bo manjkalo. Resno naj bi se zanj ogreli pri francoskem prvoligašu Monacu, ki bi lahko bil prva stopnica na poti Zidana, ki pa se želi nekoč preizkusiti tudi na klopi kraljevega kluba. Tovrstno sodelovanje naj bi zanimalo tudi predsednika Reala Florentina Pereza, ki pa želi, da si Zidane najprej nabere nekaj izkušenj v vlogi glavnega trenerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.