Šport > Nogomet
20 ogledov

Zidane se seli na Realovo klop

Zidane se na Mourinhovo željo seli bliže igrišča, bolje rečeno: kar na klop! (Fo Žurnal24 main
Nekdanji nogometaš Real Madrida Zinedine Zidane bo kmalu sedel na klop poleg Joséja Mourinha! Španska Marca poroča, da bi lahko ob igrišču sedel že naslednji teden na tekmi z AC Milanom ...
Ko govoriš z Mourinhom spoznaš, da točno ve, kam gre in kako bo tja prišel.
Zinedine Zidane

Tako se bo verjetno uslišala velika želja portugalskega trenerja Joséja Mourinha, ki je že pred nekaj tedni dejal, da bi si Zinedina Zidana želel "bolj pri sebi kot pri predsedniku". Pri madridskem športnem dnevniku Marca so še zapisali, da se je Zidane srečal s predsednikom kluba Florentinom Perezom in generalnim direktorjem Jorgejem Valdanom, trojica pa se je dogovorila o njegovi dolgo premlevani vlogi. Tako naj bi "Zizou" na madridski klopi sedel že med sredino tekmo Lige prvakov proti AC Milanu na San Siru.

Predstavljal bom povezavo med prvo ekipo in predsednikom. Rad bi bolj sodeloval pri življenju kluba.
Zinedine Zidane

Zidane, ki se je Realu pridružil leta 2001 za takrat rekordnih 71 milijonov evrov in se upokojil po svetovnem prvenstvu leta 2006, se je na Mourinhovo dvorjenje pred tedni odzval s pohvalami: "Ko govoriš z Mourinhom, spoznaš, da točno ve, kam gre in kako bo tja prišel," je povedal za Direct Soir. "Nimam niti najmanjšega dvoma: Real Madrid potrebuje nekoga, kot je on. Vsi pravijo, da ni preveč prijazen mož, a jaz si želim, da bi me kdaj treniral, ko sem bil še aktiven nogometaš."

Pri Marci pravijo, da bo zdaj 38-letni Francoz deloval kot Mourinhova "desna roka" s klopi. Podobno funkcijo je za Portugalca pri Interju opravljal njegov rojak Luis Figo, ali kot pravi Zidane: "Predstavljal bom povezavo med prvo ekipo in predsednikom. Rad bi bolj sodeloval pri življenju kluba." In sodelovanje bo tudi dobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.