Šport > Nogomet
1 ogledov

Zidane svetovalec, Pellegrini trener

Zinedine Zidane. Žurnal24 main
Predsednik nogometašev Reala iz Madrida, Florentino Perez, si je za svoj drugi predsedniški mandat na čelu španskega nogometnega velikana za svetovalca izbral Francoza Zinedina Zidana.
Zinedine Zidane, ki je od leta 2001 do 2006 igral za španski kraljevski klub, je novi svetovalec predsednika Reala iz Madrida, Florentina Pereza. Perez je takoj po nastopu na predsedniški položaj na mesto generalnega menedžerja ekipe postavil Argentinca Jorgeja Valdana, njuna glavna naloga pa bo zgraditi najboljše nogometno moštvo 21. stoletja.

Zasedbo s stadiona Santiago Bernabeu bo v prihodnje vodil 55-letni čilski trener Manuel Pellegrini, prvi strokovni mož Villarreala. Južnoameričan bo na vročem stolčku zamenjal Španca Juandeja Ramosa, ki je sredi lanskega decembra sklenil polletno pogodbo. Novo vodstvo ima visoke cilje, španski mediji pa namigujejo, da je Real že podpisal pogodbe s Portugalcem Cristianom Ronaldom (Manchester United), Špancem Xabijem Alonsom (Liverpool) in Brazilcem Kakájem (Milan).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.