Šport > Nogomet
59 ogledov

Zinedine Zidane: ''Ibra ima velik ego, tako kot Ronaldo''

zlatan ibrahimović EPA
Velikan francoskega nogometa Zinedine Zidane je razkril, kaj imata skupnega Cristiano Ronaldo in Zlatan Ibrahimović

Zinedine Zidane je spregovoril o tipu osebnosti, ki ga imajo nekateri najboljši nogometaši na svetu. Mednje zagotovo sodita Cristiano Ronaldo in Zlatan Ibrahimović, ki se pogosto srečujeta z očitki, da sta ošabna, vzvišena in sebična, kar je po besedah nekdanjega zvezdnika Real Madrida eden glavnih receptov za uspeh.

Švedski napadalec se je v svoji karieri zapletel v številne škandale, vključno z  javnim in medijsko odmevnim prerekanjem z nekdanjim trenerjem Pepom Guardiolo.

''Mislim, da Ibrahimović ni težaven. V Parizu je naredil velike stvari. Ima svoj ego, a na igrišču se vede kot šampion. Gre za del njegovega karakterja. Nihče ne bo spremenil njegove osebnosti, tako kot nihče ne bo spremenil Cristiana Ronalda,'' je povedal Zidane.

''Včasih pokaže svojo arogantno plat, ko pa ga spoznaš, kmalu ugotoviš, da sploh ni tak. V resnici je zelo prijazen. Ibrahimovića ne poznam, a takšne igralce vedno potrebuješ,'' je dodal 42-letnik.

Ibrahimović se je v PSG preselil leta 2012 in do danes zaigral na 126 tekmah ter zabil 106 golov. Pariški velikan naj bi za prihodnjo sezono pripravljal mamljivo ponudbo, s katero bo poskušal na Park princev zvabiti tudi najboljšega strelca španske La Lige. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.