Šport > Nogomet
31 ogledov

''Zlatan je grozil, da mi bo polomil noge''

ibrahimović pogba EPA
Napadalec Zlatan Ibrahimović je poskušal z ultimatom preprečiti prestop Paula Pogbaja, razkriva nogometni agent Mino Raiola.

Prestop najdražjega nogometaša vseh časov, ki se je za 105 milijonov evrov preselil k Manchester Unitedu, ni bil pogodu Zlatanu Ibrahimoviću.

Švedski napadalec je svojemu agentu Minu Raioli, ki skrbi tudi za Paula Pogbaja, zagrozil, da mu bo polomil noge, če bo francoskega napadalnega vezista spustil blizu Old Trafford.

mino raiola | Avtor: EPA EPA
Glede na to, da ima Ibrahimović črn pas v taekwondoju, je Raiola bržkone dvakrat premislil, preden se je s Joséjem Mourinhom in vodstvom angleškega velikana dogovoril za prestop nekdanjega člana Juventusa.

''Zlatan mi je rekel: 'Pogbaja ne prodaj drugam, drugače ti bom zlomil noge','' je grožnjo slavnega varovanca citiral Raiola.

Pogba je nekdanji član Manchester Uniteda, kjer pa pred leti ni našel skupnega jezika s Sirom Alexom Fergusonom. Leta 2012 se je preselil k Juventusu, po dolgotrajnih ugibanjih pa se je v letošnjem poletnem prestopnem roku vrnil na Old Trafford.

A Francoz na prvih tekmah ni prepričal, je pa pretekli konec tedna prispeval gol za zmago nad Leicester Cityjem (4:1). Raiola meni, da njegov varovanec ne igra na optimalnem položaju.

''Pogba še vedno išče svoje mesto v ekipi. Moja najljubša pozicija zanj je levi napadalni vezist. Glede na njegovo moč, vzdržljivost in tehniko bi bil v tej vlogi neustavljiv. A José sprejema odločitve,'' je sklenil Raiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.