Šport > Nogomet
37 ogledov

Zlomljena noga, zlomljeni Fabregas

Francesc Fabregas Sergio Busquets Liga prvakov četrtfinale Reuters
Španski virtuoz Cesc Fabregas in kapetan Arsenala je priznal, da ga je zlom noge dodobra potrl, a obenem dodaja, da se ne predaja in računa na nastop v finalu Lige prvakov.

Eden najboljših igralcev Arsenala Španec Cesc Fabregas si je na sredini prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Barceloni (2:2) na stadionu Emirates v Londonu zlomil piščal v desni nogi. Španski reprezentant je kljub temu pred odhodom iz igrišča zabil izenačujoči zadetek iz najstrožje kazni. Prve zdravniške napovedi niso nič kaj obetavne. Fabregas naj bi namreč izpustil preostanek sezone. V igri naj bi bil za nastop na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki. S tem pa se ne strinja Fabregas, ki je priznal, da ga je omenjena poškodba močno potrla: "Zlomil sem si nogo, tudi jaz sam se počutim zlomljenega. Gol proti Barceloni je bil morda moj zadnji v letošnji sezoni,“ je dejal 22-letnik in dodal: "Nekateri menijo, da sem si nogo zlomil že prej, na srečanju proti Birminghamu. Iskreno povedano niti sam ne vem. Tudi takrat me je bolelo. Ko sem stopil na zelenico na srečanju z Barcelono, nisem mislil, da imam zlomljeno nogo.

Kljub črnogledim napovedim pa je Cesc ostal pozitivno razpoložen: "Nadejam se, da bomo slavili v Barceloni in da se bomo uvrstili v finale Lige prvakov, kjer si želim zaigrati. Vem, da so možnosti minimalne, a jaz ohranjam upanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.