Šport > Nogomet
100 ogledov

Zmaji v plusu in z novim direktorjem

Po letu izgub naj bi bila Olimpija spet na zeleni veji. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Pred začetkom spomladanskega dela sezone se nadaljujejo kadrovski pretresi pri NK Olimpija Ljubljana. Novi direktor je tako v sredo postal dosedanji sekretar kluba Sanel Konjević. Klub posluje z dobičkom.

Na seji izvršnega odbora NK Olimpija Ljubljana so v torek na mesto direktorja kluba imenovali dosedanjega sekretarja Sanela Konjevića. IO se je seznanil tudi s poslovnim poročilom za leto 2010, v katerem je klub ustvaril 789 tisoč evrov dobička.

NK Olimpija Ljubljana je v letu 2010 ustvarila 789 tisoč evrov dobička, kar je pomembno predvsem zato, ker je leta 2009 klub imel še 746 tisoč evrov izgube, ki pa jo je lani saniral in dosegel pozitiven rezultat. Glavni viri prihodkov kluba v letu 2010 so bili prodaja igralcev, sponzorska sredstva v višini 600 tisoč evrov ter prodaja vstopnic, del dodatnih sredstev pa je klub pridobil tudi z nastopom v evropskem tekmovanju, so v sporočilu za javnost zapisali pri Olimpiji.

Člani izvršnega odbora so na torkovi seji potrdili novega člana IO Gorana Brankoviča, sprejeli in potrdili pa so tudi predlog direktorja kluba Luke Velepiča o sporazumni prekinitvi sodelovanja.

"Izvršnemu odboru NK Olimpija Ljubljana se zahvaljujem za izkazano zaupanje in korektno sodelovanje. Vodenje kluba mi je bilo v veliko čast in ponos. Klubu tudi v prihodnje želim vse dobro, sam bom pa še naprej spremljal njegov razvoj ter se veselil uspehov," je zapisal Luka Velepič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.