Šport > Nogomet
19 ogledov

Zmaji začeli reze: Zeba sporazumno odhaja

Olimpija Ljubljana Rudar Velenje Prva liga prvenstvo Stožice Zeba Bubalović SPS/nkolimpija.si
Pri ljubljanski Olimpiji so začeli s krčenjem številčnega igralskega kadra. Klub je v četrtek objavil novico, da je sporazumno prekinil pogodbo z bosanskim vezistom Zajkom Zebo.

"NK Olimpija Ljubljana sporoča, da je z Zajkom Zebo dosegla dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe. Zvezni igralec iz Sarajeva tako po dobrih štirih mesecih nastopanja za zeleno-bele zapušča Ljubljano. Pogodbo je imel sicer s klubom sklenjeno do konca aktualne sezone," je klub sporočil prek uradne spletne strani (www.nkolimpija.si).

Zajko Zeba je bil le nekaj mesecev član moštva, ki se mu s porazom proti Žilini ni uspelo prebiti v nadaljnje tekmovanje Evropske lige, z nekdanjim nogometašem Maribora pa so zeleno-beli slabo začeli tudi domače prvenstvo, kjer trenutno zasedajo sedmo mesto.

"V klubu se Zebi zahvaljujemo za prispevek v tej sezoni in za korektnost ob zaključnih pogovorih pred prekinitvijo pogodbe. Pri nadaljevanju športne poti mu želimo veliko uspeha," so še sporočili iz ljubljanskega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.