Šport > Nogomet
5443 ogledov

Znan razlog za krvavitev trenerja Barcelone

ronald koeman Print Screen
Trener Barcelone je moral zaradi krvavitve nepričakovano skrajšati petkovo tiskovno konferenco.

Navijači Barcelone so v velikem številu izrazili srkb za zdravstveno stanje trenerja Ronalda Koemana, potem ko je bil zaradi krvavitve iz nosu primoram predčasno končati petkovo tiskovno konferenco pred sobotnim obračunom s Sevillo.

Kot se je izkazalo, je bila krvavitev, že druga v samo nekaj tednih, povezana z zdravili za redčenje krvi, ki jih Koeman mora uživati po lanski operaciji zaradi manjšega srčnega infarkta.

"Prekolesaril sem več kot 100 km, bil sem popolnoma izmučen. Ko sem se usedel, se je moje počutje poslabšalo. Bolelo me je v prsih, začel sem se potiti, obraz mi je pobledel. Reševalci, ki so me odpeljali v bolnišnico, so bili fantastični," je takrat pojasnil nizozemski strateg.

Tri mesece kasneje je sedel na klop Barcelone. "Preživel sem manjši infarkt, zaradi česar sem dobil drugačen pogled na svet. Kar zadeva vodenje Barcelone, sem se znašel v položanju 'zdaj ali nikoli'. Trenerskega poklica ne mislim opravljati do 70. leta. Trenutek je bil pravi," je pojasnil 57-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.