Šport > Nogomet
26 ogledov

Znana 12. igralca Maribora in Domžal

S pomočjo akcije bosta Gianluca Holderjan in Jože Korošec doživela prav posebno Žurnal24 main
Med več kot 500 prijavami na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni pokal" sta bila včeraj izžrebana mariborski in domžalski 12. igralec. To sta postala Gianluca Holderjan in Jože Korošec.

Akcija "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!" poteka drugo leto, letos pa je bil interes zares velik in precej večji kot ob lanskoletni premierni izvedbi. Tako se je na akcijo skupaj prijavilo več kot 500 kandidatov (prevladovale so mariborske prijave), ki so si na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije – v mariborskem Ljudskem vrtu se bo odvila prihodnjo soboto, 8. maja, ob 20. uri – želeli postati 12. igralec enega od finalistov in na ta način doživeti edinstveno izkušnjo. Kaj je namreč lepšega kot od blizu spremljati ekipo, za katero navijaš, odločilno tekmo spremljati na klopi za rezervne igralce in v primeru zmage dvigniti pokal oziroma priznanje, ki ga prejme finalist?

Takšnih privilegijev bosta deležna še ne 17-letni Gianluca Holderjan, ki je bil izžreban za 12. igralca NK Maribora, in 41-letni Jože Korošec, ki je postal 12. igralec NK Domžal. Gianluca in Jože bosta pomagala svojemu moštvu do pokalnega uspeha, v pomoč pa jima bosta tudi ambasadorja oziroma njuna mentorja. Mariborski ambasador bo nihče drug kot slovenski selektor Matjaž Kek, domžalski pa Dejan Djuranovič.

Poleg Gianluce in Jožeta je bila včeraj izžrebana tudi peterica prijavljenih kandidatov za 12. igralca med polfinalnima ekipama (Nafta, CM Celje), ki se nista uvrstili v finale. Mateja Likovič, Nina Višnar in Denis Turnšek (vsi CM Celje) ter Matej Vučko in Rok Žerdin (oba Nafta) bodo prejeli praktične nagrade.

Več informacij o akciji »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!« je mogoče najti na www.hervispokalslovenije.si, uradni spletni strani Hervis pokala Slovenije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.