Šport > Nogomet
5289 ogledov

Znani nogometaš v šestih tednih do treh otrok s tremi materami

Saido Berahino
Nenavaden hat-trick nogometnega napadalca.

Saido Berahino, napadalec Stoke Cityja, je v 913 dneh na tekmah Premier League in League Championship le dvakrat meril v polno. Precej bolj uspešen je bil očitno na drugih področjih, tako pa se lahko zdaj pohvali z zelo nenavadnim hat-trickom. V dveh mesecih je namreč dobil tri potomce, matere so tri različne ženske.

Kot prva je dečka rodila njegova nekdanja zaročenka Stephania Christoforou, 27-letnica je fantka, ki mu je ime Costa, povila 30. maja. Nato je prišla na vrsto Chelsea Lovelace, ki je rodila deklico Aniyju Marie 17. julija. Pri obeh novorojenčkih je Berahinoo na rojstnem listu vpisan kot oče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #laborday 🇺🇸

A post shared by Chelsea Lovelace (@chels_lovelace) on

A tu se vse skupaj ne konča. Že dva dni prej je rodila ženska, ki prav tako trdi, da je Berahino oče njenega otroka. Ta je že sprožila postopek na sodišču, da se nogometaš prizna tudi kot oče novorojenčka.

Napadalec Stoka se je lani junija sicer zaročil s Christoforoujevo, a se je zveza hitro končala, saj je Berahino v njun dom skušal pretihotapiti prav gospodično Lovelace.

Britanskemu mediju The Sun je v tem letu sicer še ena ženska razlagala o svojem razmerju s petindvajsetletnikom. Gre za 39-letnico, ki je na srečanja z Berahinom je morala potovati po 160 kilometrov. "Dejala sem mu, da moja hčerka rada na računalniku igra Fifo in da tam doseže precej več zadetkov kot on na igrišču," je razložila omenjena mati treh otrok.

Morda se bo nogometaš zdaj nekoliko umiril, ko bo okupiran s starševstvom.

Komentarjev 1
  • Bella_Torrens 17:26 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več doh0dka na spletu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com