Šport > Nogomet
11 ogledov

Zvezdaš za deset let v zapor

Navijači Crvene Zvezde so že večkrat povzročili nemire na nogometnih tekmah. Žurnal24 main
Uroš Mišić, 20-letni navijač Crvene Zvezde, je bil v Beogradu obsojen na desetletno zaporno kazen zaradi napada na policista na tekmi med Crveno Zvezdo in Hajdukom iz Kule.
Uroš Mišić je na tekmi med Crveno Zvezdo in Hajdukom iz Kule napadel policista z gorečo baklo in mu jo skušal celo poriniti v usta, kar je sodišče ocenilo kot poskus umora. Hudo poškodovani policist se je nato dlje časa zdravil v beograjski bolnišnici. Na tekmi je prišlo do hujših izgredov in sodišče je kaznovalo še dva navijača, enega z letom in pol zapora, drugi pa bo o svojem početju za rešetkami razmišljal leto dni. Slednja sta bila v skupini, ki je na stadionu razkrinkala policista v civilu in ga napadla. Navijači pa niso odnehali, niti ko je policist potegnil pištolo in v zrak izstrelil opozorilne strele. Razmere je uredila šele večja skupina policistov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.