Šport > Nogomet
21 ogledov

Zvezde Cityja vlačijo gume tovornjaka

Roberto Mancini ne pozna milosti na treningu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanski trener Manchester Cityja ne pozna usmiljenja do svojih pregrešno dragih zvezdnikov, ki jih je na treningu "nagnal" vlačit gume tovornjaka. Nekaj podobnega sta lani počela tudi nogometaša Celja.

S ščepcem hudomušnosti lahko dodamo, da smo Slovenci celo pred angleškim nogometom, saj sta nogometaša Celja Martin Šarić in Lisandro Sacripanti gume za trening kotalila že lani!

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini se na trenutke pri vadbi poslužuje precej nenavadnih metod. Pred kratkim so namreč s ciljem pridobivanja moči njegovi nogometaši vlačili celo gume tovornjaka. Prizanesel ni niti največjim zvezdam Carlosu Tevezu, Davidu Silvi, Yayu Toureju. Vlekel je tudi tako opevani Mario Balotelli. "Če nekoč želimo osvojiti Premier League, moramo biti kar najbolje pripravljeni na vseh področjih, naj gre za taktiko, kondicijo ali moč,“ je dejal Italijan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.