Šport > Nogomet
22 ogledov

Zvezdnik brez polfinala Lige prvakov

gareth bale EPA
Na ligaškem El Clásicu se je poškodoval nekoč najdražji nogometaše vseh časov Gareth Bale, ki bo primoran izpustiti polfinale Lige prvakov.

Valižanski nogometni zvezdnik Gareth Bale bo zaradi poškodbe mečne mišice izpustil polfinalni tekmi lige prvakov, ko se bo njegov Real Madrid pomeril z Atlético Madridom slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka.

Poškodba bo 27-letnika z igrišč oddaljila za en mesec in v tej sezoni najverjetneje ne bo več igral. Bale se je poškodoval v 38. minuti nedeljskega El Clásica z Barcelono.

"Poškodovan je, toda gre za manjšo nevšečnost in upamo, da se bo vrnil kmalu. Upamo, da bo z nami pred koncem sezone," je optimističen trener Reala Zinedine Zidane.

Če bo Bale res odsoten mesec dni, bo izpustil obe polfinalni tekmi Lige prvakov proti Atleticu Madridu ter zadnjih šest prvenstvenih tekem v španski la ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.