Šport > Nogomet
2141 ogledov

Objavili vest, da je umrl, sam se je besen oglasil na instagramu

Cristian Pavon Epa
"Kaj res ni mej?" je zapisal zvezdnik.

Cristian Pavon, napadalec velikana Boce Juniors in argentinse reprezentance, je moral zanikati vest, ki se je razšrila po socialnih omrežjih in je govorila o njegovi smrti. 

"Kaj res ne obstajajo meje? Kdaj boste začeli živeti vaša življenja, druge pa pustili na miru? Za vse, ki jih skrbi zame, počutim se boljše kot kadarkoli prej," je moral na instagramu zapisati Pavon, potem ko se je na socialnih omrežjih začela širiti vest, ki je vznemirila številne njegove sorodnike in prijatelje. V lažni novici je bilo sicer zapisano, da je bil udeležen v prometno nesrečo, ta naj bi bila zanj usodna.

Pavona, ki je doslej odigral 11 tekem za gavče, sicer ni bilo v kadru reprezentance, ki se je včeraj na povsem novem stadionu v Santiago del Esteru v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerila s Čilom. Za domače je v 24. minuti z enajstmetrovke zadel Lionel Messi, še pred polčasom je izenačil Alexis Sanchez in postavil končni izid.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.