Šport > Nogomet
2332 ogledov

Zvezdnik na udaru zaradi discipliniranja otroka: "To je zloraba"

Instagram
Nad nekdanjega vrhunskega nogometaša se je vsul plaz kritik zaradi domnevno spornih vzgojnih prijemov.

Nekdanji škotski nogometni reprezentant Phil Bardsley se je moral braniti zaradi nedolžnega posnetka, ki ga je na družbenem omrežju Instagram objavila njegova soproga. 

Na posnetku Bardsley, ki je kariero začel pri Manchester Unitedu in odigral več kot 300 tekem v angleški Premier League, na tleh drži svojega sina in mu s šamponom 'izpira' usta, ker je fant preklinjal. 

S posnetka je jasno razvidno, da je vse skupaj samo šala in da otrok, ki se je ob tem očitno zelo zabaval, v usta ni dobil niti kapljice šampona. Kljub temu je bil posnetek deležen vsesplošnega zgražanja.

Bardsley | Avtor: Epa Epa

"Ali se samo meni zdi pretresljivo in skrb vzbujajoče, če odrasel moški otroka tišči k tlom in mu v usta zliva kemikalije, ne glede na to, koliko otrok preklinja?" je zapisala neka zaskrbljena uporabnica.

"To je zloraba otroka in tako ga ne boš odvrnil od tega početja, temveč boš samo uničil vajin odnos," je komentiral drugi. "Šaliti se na račun zlorabe otrok ni prav nič zabavno," je nekdanjemu nogometašu očital tretji.

Vse skupaj je privedlo tako daleč, da je Bardsley moral reagirati. "Noben otrok ni bil poškodovan med nastajanjem tega posnetka. Nisem mu zlil šampona v usta in Ralphi se je ves čas smejal. Svet je postal tako resen in vsi najbolj uživajo, če so lahko zaradi nečesa užaljeni in obsojajoči do drugih," je komentiral 38-letnik.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.