Šport > Nogomet
61 ogledov

Zvezdnik Reala kljuboval policaju

gareth bale audi policist Youtube
Gareth Bale med zapuščanjem stadiona Real Madrida ni upošteval navodil policije in s svojim početjem razjezil enega od prisotnih mož v modrem.

Najdražji nogometaš vseh časov očitno ni prejel informacij o spremenjenem prometnem režimu v okolici stadiona Santiago Bernabéu, kjer je Real Madrid v zadnjem krogu lanskega leta premagal Real Sociedad (3:1).

Bale je odigral dobro tekmo, saj je pripomogel k najstrožji kazni, ki jo je uspešno izvedel Cristiano Ronaldo, v nadaljevanju pa je priskrbel lep predložek za zadetek Lucasa Vázqueza.

Nogometaš Reala je med zapuščanjem domačega stadiona na vsak način želel zaviti levo, čeprav mu je policisti gestikuliral, da mora zaviti desno. Bale je kljub temu poskusil zapeljati v levo, kar je policaja spravilo ob živce.

Mož v modrem se je očitno požvižgal na to, da gre za enega največjih športnih zvezdnikov v Madridu, ampak je svoje delo opravil korektno in v skladu z zakonom, pred katerim smo, vsaj občasno, enaki vsi, tudi najdražji nogometaš vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.