Šport > Nogomet
7125 ogledov

Zvezdnik Reala zasluži 9 milijonov letno, hčerko bi preživljal s 1100 evri

Militao in Karoline Lima Instagram
Zvezdnik madridskega Reala Eder Militão toži bivšo partnerko in na sodišču zahteva znižanje zneska plačevanja preživnine. Spomnimo: mamo svojega otroka je zapustil le nekaj dni pred porodom.

Po poročanju brazilskih medijev je odvetniška ekipa (z Realom) zmagovalca Lige prvakov Ederja Militãa že vložila tožbo proti bivšemu dekletu zvezdnika, vplivnici Karoline Lima. V tožbi naj bi brazilski branilec zahteval znižanje zneska preživnine, in sicer na 6.060 brazilskih realov (približno 1170 evrov) – trenutni znesek ni znan, saj sta se bivša partnerja o prvotnem znesku dogovorila izvensodno.

Sedanji znesek naj bi bil po mnenju odvetniške ekipe previsok, čeprav Eder Militão na leto zasluži (do) dobrih devet milijonov evrov bruto. Militão naj bi kot razloge za znižanje preživnine navedel tudi to, da ga je nosečnost partnerke presenetila in da se je vse zgodilo instantno hitro. Njuno razmerje naj bi se zaključilo, ker da se nista dovolj dobro poznala.

Med razloge za znižanje preživnine je navedel tudi to, da bi znesek, višji od 1170 evrov, močno ogrozil tudi preživetje njegove družine v Braziliji, ki da je odvisna od njega. 

Kot so sporočili odvetnike Militãove bivše partnerke, so nad tožbo bili presenečeni, saj sta se nekdaj srečna zaljubljenca, danes pa vse prej kot prijatelja, o znesku preživnine dogovorila izvensodno. Prav tako so sodišču predložili dokaze, natančneje pogovore, o tem, da je želja po otroku prišla na pobudo nogometnega zvezdnika. Ta je, kot je razvidno iz njunih medsebojnih sporočil, partnerki naročil, da avgusta lani odstrani maternični vložek. 

Vplivnica je sicer sledilcem sporočila, da je želela stvari z nogometašem urediti na miren način brez sodišča in odvetnikov, a da če hoče vojno, da jo bo dobil in da ji ne manjka streliva. 

Komentarjev 1
  • kapibara1 20:51 14.oktober 2022.

    Nisem bral in ne bom.. ampak 1100 na meec... pa 100% še izvenšolske dejavnosti... in kaka osebna žepnina.. Pa saj isto vsoto MORA tudi mt "vližot v otroka.. torej na uč: Pamž ima na mesec 3000€ za zagont.. Kaj , ...prikaži več a živi v arabskih emiratih.. POGOLTNA babšeta..rada bi živela na račun pamža..