Šport > Nogomet
55 ogledov

Zvezdniku po nesreči v parku grozi tožba

cesc fabregas lia Instagram
Zvezdnik Chelseaja Cesc Fábregas naj bi med brcanjem žoge v nekem londonskem parku poškodoval majhnega otroka.

Victoria Diethardt, mama poškodovanega otroka, je za angleške medije povedala, da je ležala v parku, kjer so igre z žogo prepovedane, ko je njenega šestmesečnega sina v glavo zadela nogometna žoga.

Glavni krivec naj bi bil zvezdnik angleške Premier League Cesc Fábregas oziroma njegova družina, je za The Sun razkrila Diethardtova in dodala, da se je incident zgodil v nedeljo, ko je sedela v bližini nogometaševe družine.

Zaradi strahu pred možganskimi poškodbami je otroka odpeljala na pregled, ki je pokazal manjše poškodbe glave in pretres možganov.

Dan kasneje se je vrnila v bolnišnico in trdila, da je otrok prespal večji del dneva, strmel v prazno in se na splošno vedel drugače kot prej. Malčka zdaj čakajo dodatne preiskave.

Diethardtova je povedala, da se je Fábregas za incident opravičil, nato pa začel pakirati in se pripravljati na odhod. Ko ga je zaprosila za ime in telefonsko številko, se je oglasila nogometaševa žena in ponudila svoje podatke.

''Pogledala je mojega sina in rekla 'prepričana sem, da bo vse v redu'. Zanima me, če bi enako ravnala v primeru svojega otroka? Vztrajala je, da je žogo brcnila njena hčerka, ne pa partner. Obljubila je, da bo poklicala še isti večer, vendar ni. Nisem vedela, kdo je Fábregas, dokler ni odšel in sem izvedela od drugih,'' je povedala pretresena mama in napovedala, da bo vložila tožbo za povrnitev zdravstvenih stroškov in nadomestilo za čustvene tegobe.

Predstavnik španskega reprezentanta je potrdil, da je do incidenta res prišlo, vendar zanikal, da naj bi bil zanj odgovoren njegov klient. ''Hčerka je brcnila žogo, ki je zadela otroka. Daniella (soproga, op. a.) se je opravičila in naslednji dan poslala sporočilo, če je z otrokom vse v redu. Ker ni dobila odgovora, je sklepala, da ni nič hujšega,'' je zatrdil.

Komentarjev 1
  • sprehajalec 19:51 12.april 2017.

    Zlata žoga, oziroma nekaj najlepšega, kar se je tipu ženske kot Viktorija lahko zgodilo. Pravi je brcnil. Sedaj bo blestela nekaj dni na tabloidih, potem bo pa advokat prevzel zadevo. Z denarjem ima že rešeno. To bo nakupov....