Šport
48 ogledov

Nogometaševa pričeska vredna milijon

1/7
Žurnal24 main
Ima dolge, vranje črne in košate lase. Troy Polamalu (Pittsburgh Steelers). Svoj prepoznavni del telesa je zavaroval za milijon dolarjev. To je zanj storila blagovna znamka šamponov proti prhljaju.

Zvezdnik lige ameriškega nogometa NFL 29-letni Troy Polamalu se ponaša z dolgimi, vranje črnimi in košatimi lasmi. Svoj najbolj prepoznavni del telesa je zavaroval za milijon ameriških dolarjev. Polamalujevo košato grivo je pokrila ameriška multinacionalka Procter and Gamble, ki je z blagovno znamko pripravkov za nego las, zlasti šamponov proti prhljaju, Head and Shoulders, pokrovitelj igralčevega moštva Pittsburgh Steelers. Polamalujevi lasje so zavarovani pri zavarovalnici Lloyd's, ki javnosti ni razkrila podrobnosti iz police in tega, v katerem primeru bodo igralcu izplačali premijo.

Polamalujevi lasje, lase si je pustil rasti v poklon svojemu polinezijskemu, samojskemu poreklu, so bili enkrat že tarča nasprotnega moštva v NFL. Larry Johnson iz ekipe Kansas City Chiefs je hitrega Polamaluja na eni izmed tekem leta 2006 zaustavil na sila neprijeten in neprimeren, a zelo učinkovit in boleč način – tako da ga je potegnil za njegovo znamenito polinezijsko grivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.