Šport
17 ogledov

Nole brez počitka: do konca leta še na štiri turnirje

novak đoković Reuters
Novak Đoković namerava do konca koledarskega leta nastopiti še na štirih turnirjih, tako da srbskega teniškega igralca čaka še precej natrpan urnik pred odhodom na počitnice.

Kot je v ponedeljek sporočil Novak Đoković, bo do konca koledarskega leta nastopil še na dveh mastersih ATP v Parizu in Londonu, nato ga čaka finale Davisovega pokala v Beogradu, za konec pa bo 20. novembra v Čilu s Špancem Rafaelom Nadalom nastopil še na ekshibicijskem turnirju.

Ta čas drugi igralec sveta za Nadalom bo najprej zaigral na mastersu v Parizu, ki bo od 28. oktobra do 3. novembra. Đoković v francoski prestolnici brani le deset točk, saj je lani nastope končal v drugem krogu. Nato sledi sklepni masters sezone najboljše osmerice v Londonu, ki bo od 4. do 11. novembra, na katerem se bodo zbrali najboljši teniški igralci minulih 11 mesecev. Lani je "Nole" v finalu premagal Švicarja Rogerja Federerja, tako da bo na Otoku branil maksimalnih 1500 točk.

Eden od vrhuncev sezone bo tudi finale Davisovega pokala proti Češki pred domačimi navijači, ki bo od 15. do 17. novembra v beograjski Areni. Dan po zadnjem dvoboju v Davisovem pokalu pa bo Đoković odpotoval še v Santiago de Chile, kjer bo zaigral na ekshibicijskem turnirju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.