Šport
32 ogledov

Nole: Še nikoli tako nervozen, kot ko sem jo zaprosil

Djoković Đoković Ristić Cannes filmski festival fleš flash fotoaparat fotografij EPA
Tudi igranje pred več tisoč ljudmi iz tedna v teden in pregovorna srbska samozavest Novaku Đokoviću ni pomagala, ko je moral za roko zaprositi svojo dolgoletno spremljevalko Jeleno Ristić.

"Celo življenje igram pred veliko ljudmi, igral sem tekme pred 20.000 gledalci, boril sem se za mnoge trofeje na turnirjih za grand slam z veliko razburjenji in visokim adrenalinom, ampak ko sem zaprosil Jeleno ... Kaj takšnega še nisem doživel," je v Londonu, kjer nastopa na zaključnem turnirju World Tour Finals, priznal Novak Đoković.

Drugopostavljeni igralec na lestvici ATP po preživetem najtežjem trenutku življenja, njegova izbranka Jelena Ristić mu je dahnila usodni "da", zdaj načrtuje poroko, a ne želi izdati podrobnosti s prihajajoče ceremonije.

"Občutek je neverjeten"

"Prišel bom v velike težave, če vam odkrijem vse podrobnosti poroke, zato bom skušal povedati samo nekaj splošnih reči," je v smehu dejal Đoković. "V zvezi sva osem let, zadnjih pet pa živiva skupaj v Monaku, skupaj potujeva, v tem času sva šla skozi veliko vzponov in padcev v najinem odnosu. Ona je ob moji družini moja največja opora. Rad jo imam z vsem srcem. Zaroka je bila za naju nekaj naravnega, naslednji korak v najinem življenju."

Beograjčan je še priznal, da si kljub številnim izkušnjam v najtežjih trenutkih ni znal predstavljati, kako bo izgovoril besede "Jelena, poroči se z menoj".

"Moral sem zbrati vso možno hrabrost, ki sem jo imel, veste, kako je to, da bi to naredil čim bolj preprosto," je pripoved nadaljeval Đoković. "Pred tem sem govoril z ljudmi, ki so že opravili zaroko, kakšen je občutek, kaj lahko pričakujem, ampak rekli so mi, da bom šele takrat, ko se bo to dogajalo, ko bom izgovarjal vprašanje, spoznal, kakšen je ta občutek. In občutek je neverjeten. Res sva blagoslovljena, ker sva zdaj zaročena, in ker se bova kmalu poročila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.