Šport
14 ogledov

Nole skupaj s Chuckom Norrisom

Novak Djoković EPA
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković bo zaigral v drugem delu filma Plačanci (The Expendables). Nole bo "v akciji" skupaj s Silvestrom Stallonom, Chuckom Norrisom, Arnoldom Schwarzeneggerjem, Bruceom Willisom in Jean-Claudom van Dammom.

Najboljši tenisač sveta Novak Đoković bo v filmu igral samega sebe, nekaj prizorov pa je že posnel v Sofiji. Poleg omenjenih igralcev bodo v filmu tudi Jet Li, Dolph Lundgren in legenda borilnih veščin Randy Couture.

Kljub igralski karieri pa Đoković ostaja zvest svojemu športu. Letos je vknjižil 70 zmag in zgolj šest porazov, zmagal je na desetih turnirjih ATP, od tega na treh za veliki slam. Tudi zato je v sredo v Banjaluki prejel nagrado "osebnost leta", ki jo podeljuje banjaluški časnik Nezavisne novine, poleg tega pa je tudi med kandidati za prestižno športno priznanje laureus. Podelitev bo 6. februarja v Londonu. Poleg Đokovića sta v konkurenci med drugimi tudi nogometaš Lionel Messi in voznik formule 1 Sebastian Vettel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.