Šport
33303 ogledov

Nore scene! Nasprotnika zmedla z golim oprsjem

Chelsea Green Reševalni pas/Twitter
Dekle je nasprotnemu borcu pokazalo golo oprsje, medtem ko je slednji pretepal njenega izbranca.

Cel svet ve, da je ameriška rokoborba (wrestling) večinoma ali skorajda v celoti zrežirana. Toda ameriška javnost vseeno obožuje svoj šport, podobni vložki kot je bil ta, pa poskrbijo, da je njihova zvestoba poplačana.

Gledalcem je bilo namreč prav malo mar, da je bila borba v Chicagu med Jimmyjem Lloydom in Mattom Cardono zrežirana, ko so bili deležni nepričakovanega vložka Cardonove soproge Chelsea Green.

Lloyd je bil namreč tik pred zmago, ko se je vmešala Greenova, ki se je odločila priskočiti na pomoč svojemu možu. Povzpela se je na oder in dvignila majico ter z golim oprsjem zmedla Lloyda, ki ni mogel verjeti, kaj se je ravnokar zgodilo. Cardona se je med Lloydovo nejevero uspel rešiti ter nadaljevati dvoboj.

Seveda se je posnetek dogodka nemudoma znašel na spletu, navijači pa se sprašujejo, ali je bila tudi Chelseajina scena zrežirana, ali ne. Glede na precej slabe Lloydove igralske sposobnosti bi lahko sklepali, da je bil tudi ta element že vnaprej dogovorjen. Toda če ni Greenova s svojim vložkom presenetila Lloyda, je zagotovo gledalce, ki so bili navdušeni nad razpletom.

Sicer pa je Greenova stara znanka ringov, saj je bila med leti 2018 in 2021 tudi sama rokoborka, ki je nastopala pod okriljem WWE, a je bila na koncu odpuščena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.