Šport
20 ogledov

"Nori Dani" obtožil Nadala: "Gotovo nekaj jemlje"

rafael nadal us open Reuters
Doživljenjsko suspendirani teniški igralec Daniel Köllerer je z nekaj neverjetnimi izjavami napadel Španca Rafaela Nadala in Davida Ferrerja.

"Sedem mesecev ni igral zaradi poškodbe, nato pa se vrne in osvoji deset od trinajstih turnirjev, na katerih je nastopal, od tega dva grand slama. To je neverjetno!" izjave padlega Daniela Köllererja prenašajo avstrijski mediji.

Köllererja so leta 2011 kaznovali z doživljenjsko prepovedjo igranja tenisa, potem ko so nekoč 55. igralca sveta spoznali krivega nameščanja tekem, "nori Dani" pa se je večkrat znašel v središču največjih škandalov, tudi rasističnih. 

Dopingirani Nadal bi bil udarec za tenis

"Njegova poškodba je bila priročna le za skrivanje dopinga, oziroma suspenza," je nadaljeval Köllerer. "Nihče ne verjame, da Nadal ni jemal ničesar. Pomislite, kakšnen udarec za tenis bi to bil, če bi se izvedelo, da se Nadal dopingira," je še dodal in nato udaril še po Nadalovem rojaku Davidu Ferrerju:

"On je bil, morda pa je še vedno, strastni kadilec. Enkrat sem igral proti njemu in kadil je deset minut pred prihodom na igrišče. Igrala sva tri nize, on pa je v tretjem tekel po igrišču, medtem ko sem bil jaz 'mrtev'. Kako je to mogoče? V tenisu je veliko manipulacije, nameščanja tekem in dopinga. Jaz sem za svoje kazni plačal, letos pa so ujeli Viktorja Troickega in Marina Čilića. Zakaj, vas sprašujem?"

Nadal ni vedel, kdo je

Španski mediji so za odgovor na obtožbe poprosili strica Nadalovega strica Tonija Nadala, ki najprej sploh ni vedel, kdo Köllerer je, ko pa so mu razložili, da gre za nekdanjega stanovskega kolega, je Nadal odvrnil:

"Ta človek nima nikakršne verodostojnosti!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.