Šport
16 ogledov

Nose začasno prekinja športno pot

Tomaž Nose ne izključuje možnosti, da se čez čas vrne na dirke. Žurnal24 main
Tomaž Nose, član kolesarskega kluba Adria Mobil in zmagovalec lanske dirke Po Sloveniji, začasno prekinja svojo športno pot. Izčrpalo ga je dokazovanje nedolžnosti v dopinškem procesu.

Novomeščan Tomaž Nose, ki je zaslovel tudi po zmagi na dolgotrajnem dopinškem procesu, kot razlog za začasno prekinitev svoje športne kariere navaja pomanjkanje volje in motivacije za takojšnjo vrnitev v kolesarstvo. Dolgotrajni postopek dokazovanja domnevno pristranske ter nepravilne odločitve K olesarske zveze Slovenije (KZS) in njene protidopinške komisije pred Mednarodnim športnim razsodiščem (CAS) so ga psihično destabilizirale in povzročile, da začasno prekine tekmovalno kolesarsko pot. Kolesarski klub Adria Mobil je v svojemu sporočilu za javnost izrazil razumevanje in željo, da se Nose v slogu vrhunskega športnika čez čas tudi vrne na dirke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.