Šport
26 ogledov

Nova kritika za Onyx Cup

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Zmagovalec 2008 WSOP Main Eventa Peter Eastgate se je pridružil Danielu Negreanuju pri kritiziranju nove serije, ki so jo pripravili pri Full Tilt Pokru in jo poimenovali Onyx Cup.

Peter Eastgate je povedal, da je po njegovem ta serija namenjena le bogatašem ter članom profesionalne ekipe Full Tilt Pokra. Eastgate je tako za dansko poker stran Pokernyhederne.com povedal, da se zagotovo ne bo udeležil Onyx Poker Cupa.

Bivši član ekipe PokerStars se je ta mesec vrnil iz kratke upokojitve od pokra. Vseeno pa ne bo izkoristil Onyx Poker Cupa za svojo veliko vrnitev. "Če bi prodal dovolj deležev, da bi lahko igral kot freeroll, potem bi dejansko razmislil o tem, da bi igral v tej seriji," je dejal. "Nisem pa pripravljen tvegati tako velikih vsot denarja iz svojega žepa," je dodal in s tem povedal, da se mu zdijo prijavnine na turnir, ki znašajo med 100.000 $ in 300.000 $, predrage. "S stavami na svetovnem prvenstvu v nogometu lani poleti sem izgubil kar 1,7 milijona dolarjev. Iz tega pa sem se na srečo marsičesa naučil. Nočem več tvegati take količine denarja, ob kateri se ne bi dobro počutil, če bi jo izgubil."

Eastgate dalje pravi, da je ta serija narejena le za peščico igralcev na svetu, ki so bolj ali manj vsi ali delničarji ali pa člani ekipe profesionalcev Full Tilt Pokra. "Bolj ali manj lahko takoj, in to na prste, naštejemo igralce, ki imajo dovolj velike denarnice, da si lahko privoščijo igranje na takih turnirjih. Počakajmo in videli bomo, kako se bo tekmovanje razvijalo. Obstaja možnost, da bodo turnirji pritegnili množico bogatih poslovnežev, s čimer bo v igri tudi več profesionalcev, ki si bodo obetali možnost dobrega zaslužka na račun teh poslovnežev." Eastgate zaključuje: "Na koncu dneva pa se bo videlo, da je Onyx le pompozna promocija za Full Tilt Poker in nekaj srečnih milijonarjev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.