Šport
20 ogledov

"Nova liga lahko soobstaja z ostalimi"

(Foto: poptower.com) Žurnal24 main
Annie Duke, ena izmed najbolj znanih žensk v svetu pokra, je spregovorila o svoji vlogi komisarke v na novoustanovljeni ligi. Ta naj bi združila 200 najboljših turnirskih igralcev, ki bi igrali za nagrade.

"Pričakujemo, da bomo lahko soobstajali z drugimi ligami in serijami, ki se odvijajo na našem trgu," je Annie Duke povedala sodelavcu Pokernewsa, Chadu Hollowayu. "Zagotovo je dovolj prostora za vse. Svet, v katerem lahko 8.000 ljudi plača 10.000 $, da igra na istem turnirju, je svet, ki nam ponuja veliko možnosti. Tak poker svet imam rada, takega podpiram in odločena sem, da bom nadaljevala s svojim delom v smeri, da bi se top proji udeleževali naših turnirjev. Verjamem, da bi bil to tudi vrhunski spektakel za naše gledalce. Navijači bi radi videli igralce, ki jih poznajo; igralce, ki so postali zvezde; ter največje talente, kako igrajo skupaj na istem turnirju."

Gospa Duke je izkoristila priložnost in ob tem povedala še, da je bil njen razhod s stranjo UB.com prijateljski in da je o njem premišljevala kaj precej časa, preden se je dokončno odločila. To, da je postala komisarka v novi ligi, pa ni bil edini razlog, da je zapustila UB.com, zagotovo pa je to vplivalo na njeno odločitev, še priznava. "Nekako sem čutila, da je moj odnos z UB.com zmeraj bolj oddaljen. Razlog, da sem z UB.com ostala tudi v težkih časih okrog škandala, je bil ta, da sem želela pomagati. Želela sem zagotoviti, da bi igralci dobili nazaj svoj denar in da bi se zgodovine iger lahko javno prikazale. Takrat je tudi prišlo novo vodstvo, s katerim sem se hitro ujela, tako da nisem želela zapustiti UB.com. Če bi jih takrat zapustila, bi ljudje to zagotovo povezali s škandalom, nisem pa želela, da bi ljudje mislili, da ne zaupam znamki in njenim odgovornim. Zmeraj sem se trudila, da bi bili pogoji za vse enakovredni, in bila sem moralno zavezana pomagati strani in njenim uporabnikom. "

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.