Šport
14 ogledov

Nova rubrika: poker bejbe!

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Dnevi postajajo zmeraj bolj vroči, zato smo se pri PokerNews.si odločili, da naredimo novo rubriko, ki bo všeč predvsem moški populaciji. Za vas bomo vsak teden predstavili kakšno luštno pokerašico.

Vsi vemo, da je poker igra, kjer prevladujejo povečini moški igralci. Ženskih igralk je precej manj, zato je zmeraj prijetno, če sediš za mizo s kakšno gospodično. Mnogi igralci podcenjujejo ženske igralke, kar se dostikrat pokaže za veliko napako, saj so ženske vsaj tako dobre, če ne celo boljše kot moški.

Poleg tega, da obstaja kar nekaj dobrih igralk, pa obstajajo še ene, ki imajo še nekaj več. To so gospodične, ki so povrh tega, da obvladajo poker, še dobro videti. Nekaj takih vam bomo predstavili v naši novi tedenski rubriki – poker bejbe.

Za začetek pa vam ponujamo video, ki so ga posneli pri strani Victory Poker, kjer imajo pristop, ki nam je zelo všeč. Poiskali so nekaj najbolj vročih modelov, ki jim delajo promocijo. Verjamemo, da je ta pristop precej boljši kot tisti, ko promocijo delajo zdolgočaseni internetni igralci.

V Londonu so posneli vroč video z naslovom "Strip Poker photo shoot". Člani profesionalne ekipe Victory Poker Antonio Esfandiari, Andrew Robl in Brian Rast so pred kamero odigrali partijo slačipokra. Na našo srečo pa so se jim pred kamero pridružile Sara Jean Underwood ter britanske manekenke Emma Glover, Rosie Jones in Victoria Moore. Tukaj je video:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.