Šport
5 ogledov

Novaković z mečem pod Triglavom!

Prvi strelec Slovenije v kvalifikacijah Milivoje Novaković je dobil čast, da so
1/34
ESPN
Izjemno veliko domišljije in talenta so v oblikovanju unikatnih posterjev za vseh 32 reprezentanc, ki bodo nastopile na SP, porabili pri ameriški televiziji ESPN. Slovenijo z mečem predstavlja Milivoje Novaković.
Niti za trenutek ne pomislite, da bi si želeli zgrešiti ostalih 31 reprezentanc. Poklikajte jih v GALERIJI!

V čast največjemu športnemu dogodku leta 2010 so pri ameriški televiziji ESPN TV skupaj z oglaševalsko agencijo Wieden + Kennedy izdelali 32 originalnih posterjev, ki na unikaten način predstavljajo vse udeleženke letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu v Južnoafriški republiki. V vsakem posterju so želeli zajeti nogometno in državno tradicijo vsakega naroda in pri slovenskem so se zelo izkazali.

Na njem namreč najdemo prvega strelca kvalifikacij Milivoja Novakovića, ki pod Triglavom z dvignjenim mečem v eni in ščitom s slovenskim grbom v drugi roki ponosno stoji pred premaganim medvedom. Vprašanje za zoologe je seveda, če je kakšen medved v zgodovini sploh kdaj "zašel" pod pobočje Triglava, a to je že dlakocepljenje, vsekakor pa gre za spretno navezavo na ruskega medveda, ki ga je Slovenija premagala v dodatnih kvalifikacijah. V galeriji si poglejte še ostalih 32 umetnin, vključno s "skupinsko", ki simbolizira pot do JAR. Posterji bodo objavljeni tako v tiskanih medijih, kot oglasnih panojih, na avtobusnih postajah, slikah na zidovih, tovornjakih in tako naprej. Američani - pohvaljeni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.