Šport
0 ogledov

NY Rangers zmagali še sedmič zapored

new york rangers Reuters
V ligi NHL so ponoči imeli zelo natrpan predbožični spored tekem. Na sporedu je bilo kar 11 tekem.

Moštvo New York Rangers so z zmago 4:2 doma proti Washington Capitals zmagoviti niz zmag podaljšali na sedem. Moštvo Boston Bruins je bilo prav tako uspešno na domačem ledu, ko je s 5:3 odpravilo Nashville Predators, Toronto Maple Leafs pa so v gosteh s 4:0 ugnali Dallas Stars. V gosteh je bilo uspešno še eno kanadsko moštvo. Montreal Canadiens so s 3:1 premagali New York Islanders, Carolina Hurricanes pa so odpor New Jersey Devils strli šele po kazenskih strelih z 2:1.

 

Minnesota Wild je doživela visok poraz na domačem ledu, ko je zmago s 5:2 slavilo moštvo Philadelphia Flyers. Detroit Red Wings so bili s 6:3 na domačem ledu boljši od Buffalo Sabres, ekipa Tampa Bay Lightning je bila prav tako uspešna doma, ko je s 4:3 odpravila Pittsburgh Penguins. Visoke zmage se je veselilo moštvo Colorado Avalanche, ki je s 5:0 premagalo St. Louis Blues. V gosteh sta bili uspešni še dve moštvi. Ekipa Winnipeg Jets je s 5:1 premagala Chicago Blackhawks, Arizona Coyotes pa so bili s 5:1 boljši od Edmonton Oilers.

Aktualni prvaki lige NHL moštvo Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so že na božičnem premoru. Naslednjo tekmo bodo odigrali šele v noči na nedeljo po slovenskem času, ko bodo gostili morske pse iz San Joseja.

Liga NHL, izidi:

Boston Bruins : Nashville Predators 5:3
Dallas Stars : Toronto Maple Leafs 0:4
New York Islanders : Montreal Canadiens 1:3
New Jersey Devils : Carolina Hurricanes 1:2**
New York Rangers : Washington Capitals 4:2
Minnesota Wild : Philadelphia Flyers 2:5
Detroit Red Wings : Buffalo Sabres 6:3
Tampa Bay Lightning : Pittsburgh Penguins 4:3
Colorado Avalanche : St. Louis Blues 5:0
Edmonton Oilers : Arizona Coyotes 1:5
Chicago Blackhawks : Winnipeg Jets 1:5

** - po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.