Šport
21 ogledov

Ob pokru spil 42 piv

pivo Žurnal24 main
Maratonske igre so pogoste značilne tudi za domačo igro pokra, kjer se pogosto zgodi, da kaki prijatelji cel vikend preživijo ob igranju. Ob tem pa seveda spijejo kako pivo ali dve ...

Neznanemu igralcu pa je v Avstraliji uspel poseben podvig. Medtem, ko je 17 ur igral v igralnici Star City Casino v Sydneyju je uspel spiti kar 42 piv. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da se je igralec ob tem kar precej utrudil. Ko se je ob sedmih zjutraj igralnica zaprla, mu ni uspelo niti zložiti svojih žetonov.

Zakon o igralništvu v Avstraliji prepoveduje igro pijanim osebam, zato so odgovorni pri Star City dobili kazen v vrednosti 10.000 $. Igralnica je najprej svojo krivdo seveda zanikala. V izjavi za javnost so napisali:"Narava pokra je taka, da se igralci poskušajo zelo kontrolirati, vsaj kar se tiče obrazne in telesne mimike. Ta stopnja samokontrole lahko pripelje do tega, da se ne da razlikovati med tem, ali je igralec pijan ali pa samo pazi na svojo mimiko." Zanimivo. Trije izmed zaposlenih, ki so stregli alkoholiziranemu gostu so že dobili odpoved ali pa so bili premeščeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.