Šport
16 ogledov

Ob pol milijona v nekaj urah

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Da se vsaka serija enkrat konča, je v sredo na lastni koži občutil tudi Danec Gus Hansen.

Slednji je namreč letošnje leto začel odlično in je vse do tega tedna nizal odlične rezultate kot po tekočem traku, ustavilo pa se mu je, ko se je v 2-7 Triple Draw pomeril še z enim spletnim veteranom – "O Fortuna PLS". Ta je Dancu odčital pravo lekcijo in ga v roku nekaj ur olajšal za skoraj 560 tisoč ameriških dolarjev!

Kot že rečeno, je bil Gus do tega obračuna najuspešnejši spletni igralec tega leta (to tudi še vedno je), a morda še bolj pomembno, bil je najuspešnejši igralec v vseh DRAW igrah na spletu. Od skupno nekaj več kot 3,5 milijona dolarjev čistega dobička, je Danec namreč več kot en milijon zbral prek različnih draw iger, v katerih je bil praktično nedotakljiv.

A morda je tudi te ere sedaj konec, saj je bil Hansen v obračunu z "O Fortuna PLS" tako nemočen, kot ga še nismo videli. Nasprotnik je z njim pometal na vsakem koraku, Danec pa se je zdel, kot da želi v najkrajšem možnem času nasprotniku podariti ves svoj denar, saj je vsakih nekaj minut na mizo nalagal po novih 30 tisoč dolarjev, ki jih je vedno znova nato tudi kmalu izgubil.

Pri tem velja omeniti, da mu je očitno tokrat hrbet obrnila tudi boginja Fortuna, saj je sicer precej težko razložiti, kako je Gus tolikokrat izgubil tudi v nadvse ugodnih situacijah, kot je spodnja:

Gus Hansen: 7,6,5,4,2
O Fortuna PLS: 7,5,4,3,2

Zmagovalec – O Fortuna PLS (7,5,4,3,2)

Ta zmaga je tako kot številne druge, ki jih je "O Fortuna PLS" nanizal v sklopu njunega skoraj tisoč sto iger trajajočega dvoboja na Full Tiltovih 1.500$/3.000$ 2-7 Triple Draw mizah, zmagovalcu prinesla skoraj 30 tisoč dolarjev.

Po nekaj tako tesno izgubljenih igrah je svojega nasprotnika večkrat pohvalil tudi Danec, ki je odkrito priznal, da tokrat pač ni bil dorasel tekmec, in je črto pod svoje precej slabe predstave naposled le potegnil pri skupni izgubi 560 tisoč dolarjev. Kljub porazu pa Gus še naprej ostaja na vrhu lestvice letošnjih spletnih zaslužkarjev, saj še naprej ostaja edini, ki je presegel znamko prisluženih treh milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.