Šport
50 ogledov

''Obkrožilo me je 11 dojenčkov''

zlatan ibrahimović chelsea EPA
Zlatan Ibrahimović je dejal, da so se nogometaši Chelseaja na povratni tekmi Lige prvakov na Stamford Bridgu obnašali kot dojenčki.

Paris Saint-Germain je kljub izključitvi Zlatana Ibrahimovića izvlekel remi na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov in si priigral vstopnico v naslednji krog tekmovanja.

Obe tekmi sta se končali z neodločenim izidom, gostje pa so si napredovanje zagotovili z drugim zadetkom na londonskem stadionu, ki ga je v 114. minuti srečanja z glavo dosegel Thiago Silva.

Varovanci Joséja Mourinha so na srečanju dvakrat vodili, vendar niso uspeli izkoristiti številčne premoči in šest minut pred koncem prejeli usodni zadetek.

''Če se ekipa ne more ubraniti dveh kotov, potem si ne zasluži zmage. Nismo se znali soočiti s pritiskom. Za njih je bilo lažje, dve vrsti po štiri, protinapad, čakanje na pravi trenutek. Z desetimi igralci v mentalnem smislu niso imeli kaj izgubiti,'' je izpad iz tekmovanja komentiral Mourinho.

''Ne vem, ali bi se jezil ali smejal''

V 31. minuti tekme je bil zaradi prekrška nad Oscarjem izključen Zlatan Ibrahimović. Nogometaši Chelseaja so obkolili glavnega sodnika in švedskega napadalca, ki je Londončane označil za dojenčke.

''Ne vem, ali bi se jezil ali smejal. Ko sem videli rdeči karton, sem si mislil, 'tip ne ve, kaj dela'. A to ni bilo najhuje. Najhuje je bilo, ko so me po rdečem kartonu obkrožili nogometaši Chelseaja. Zdelo se je, kot da me obkroža 11 dojenčkov,'' je po tekmi dejal zvezdnik francoske ekipe.

chelsea ibrahimović | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.