Šport
16687 ogledov

Obletnica slavnega 'selfija', ki je cel svet pahnil v krohot

Reševalni pas/Twitter
Brat in sestra, goreča navijača kanadske hokejske ekipe Toronto Maple Leafs, sta nenamerno postala pravi spletni hit.

V teh dneh mineva leto dni od ene najzabavnejših viralnih senzacij lanske hokejske sezone lige NHL.

Kostas Bourikas, samooklicani supernavijač Javorjevih listov, in njegova tri leta starejša sestra Patricia sta v Pittsburghu spremljala ponižanje njunega moštva, ki je proti Pingvinom klonilo s kar 1:6.

Razočaranje je bilo veliko, a sta se kljub temu odločila posneti "selfi", pri tem pa povsem nepričakovano zašla v središče medijske pozornosti.

Za potrebe fotografiranja sta si oba nadela lažni nasmešek, preden jima je obraz spet prekril izraz iskrenega razočaranja, sicer odraz njunega dejanskega počutja.

Zabaven prizor, ki ga je v objektiv ujela televizijska kamera, se je kot požar razširil po družbenih omrežjih.

"Deset sekund zatem me je poklical prijatelj in dejal: 'Na televiziji si'. 'Ja, pa kaj še' sem si mislil," je za Global News povedal Kostas. "Ko sem odložil, se je telefonu pričelo mešati. Sporočila, klici, povezave do spletnih strani, GIF datoteke. Nisem mogel verjeti."

"Poskušal sem samo gledati tekmo. Zelo sem bil razočaran. Sestra me je vprašala, če sem za fotografijo. Nadel sem si lažni nasmešek. Za trenutek sem se nasmehnil, nato pa sem se vrnil k svojemu razpoloženju," je pojasnil navijač Maple Leafs.

Komentarjev 1
  • Avatar Katie_Burt
    Katie_Burt 12:27 23.november 2020.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 24836 ameriških dolarjev, tako da sem delal od doma samo v skrajšanem del0vnem času. To služb0 sem se pridružil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem zlahka prejel 21695 USD. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice