Šport
32 ogledov

Obramba in skok za hitre protinapade

Malcolm Armstead KK KRKA/DRAGO PERKO/KOSARKA.SI
Košarkarji Krke so včeraj povsem nadigrali skopski MZT (85:52) in si priborili odlično izhodišče pred naslednjimi obračuni v regionalni konkurenci.

"Morali smo se odzvati na poraz v Laktaših, saj na tisti tekmi enostavno nismo bili mi. Danes smo pokazali drugačen obraz. Moramo biti konstantni v igri, en rezultat v tekmi gor ali dol. Lepo je prikazati takšno igro, a to mora postati naša konstanta za naprej," je bil po visoki zmagi zadovoljen, a obenem previden, domači trener Aleksandar Džikić, ki je lahko v zadnji četrtini mirno spremljal angažirano predstavo svojega moštva. 

Priložnost za igro so pri Krki dobili vsi razpoložljivi košarkarji, med njimi pa je bil tudi Matej Rojc, ki je uspešno dirigiral domači zasedbi: "Dobro smo odigrali, praktično od začetka tekme. Odigrali smo dobro v obrambi, dobro skakali in to je bila podlaga za hitre protinapade in lahke koše ter za visoko razliko. Zaslužili smo si zmago."

Bi bilo s Sagadinom boljše?

Gostujoči trener Vrbica Stefanov, ki je pred kratkim na klopi moštva iz Skopja zamenjal Zmaga 
Sagadina, je odkrito priznal, da so bili Novomeščani tokrat premočni: "Čestitke Krki za odlično igro. Nadigrani smo bili v vseh elementih, tako da zmaga Krke nikakor ni bila vprašljiva. Pred nami je veliko dela, saj smo imeli težave prav na vsakem igralskem mestu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.