Šport
23 ogledov

Obrestadova podpisala s Full Tilt Pokrom

Annette Obrestad (Foto: fulltiltpoker.com) Žurnal24 main
Ena najmočnejših ekip v svetu pokra se bo še okrepila, saj je sponzorsko pogodbo s Full Tilt Pokrom podpisala mlada Norvežanka Annette Obrestad, znana tudi kot Annette_15.

Ko beseda nanese na to komaj 21-letni Norvežanko, človeku hitro zmanjka presežnikov, s katerimi lahko opiše njeno dosedanjo kratko kariero. Annette je namreč v zgolj treh letih dosegla to, o čemer številni pokeraši lahko le sanjajo. Na svojem računu ima namreč več milijonov dolarjev, ki si jih je priigrala z dobrimi igrami na spletu in v resničnem svetu, pohvali pa se lahko tudi že z 2. mestom na enem od EPT turnirjev ter zapestnico z Glavnega turnirja WSOP-Europe, ki jo je osvojila že pri rosnih 19 letih.

Ker je Obrestadova šele lanskega septembra dopolnila 21 let, pa je svojo priložnost, da se predstavi ameriškemu občinstvu, dobila prepozno, da bi lahko nastopila na prvenstvu WSOP, ampak se je pač morala zadovoljiti z nastopi v oddaji Poker After Dark ter na letošnjem prvenstvu NBC Heads-Up Poker Championship. Tu je Norvežanka vnovič pokazala svoj talent in se prebila med dobitnice nagrad ter tako nakazala, da bo letos poleti, ko bo lahko prvič nastopila tudi na prvenstvu vseh prvenstev, resna kandidatka za visoke uvrstitve.

Čeprav je Annette pravzaprav šele na začetku svoje poker kariere, pa je to zanjo že druga sponzorska pogodba, saj je bila do pred kratkim članica BetFairove ekipe profesionalcev. Ker njena popularnost postaja vse večja, njena pogodba pa je bila tik pred iztekom, so se po naši skupnosti hitro začele širiti govorice in ugibanja, kje bi Norvežanka utegnila nadaljevati svojo kariero, in zdaj smo končno vendarle dobili odgovor tudi na to.

Prvenstvo WSOP že trka na vrata in zdaj vsi že z velikim zanimanjem pričakujemo njegov prihod. Verjetno pa se nastopa na njem nihče ne veseli tako kot Annette, ki bo lahko letos prvič nastopila na njem, in to bo lahko storila celo s Full Tiltovim logotipom na svojih prsih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.