Šport
16 ogledov

Od Ameriške pite h Carbon Pokru

Shannon Elizabeth (Foto: mankenler.org) Žurnal24 main
Podobno kot nogometaši, ki poskušajo nastope na SP izkoristiti za podpis nove, boljše pogodbe ali pa za prestop v drugo ekipo, v zadnjem času počnejo tudi pokeraši.

Kar nekaj jih tako po dobrih nastopih na prvenstvu WSOP podpiše bogate sponzorske pogodbe, prvi med njimi pa so bili letos igralka in pokerašica Shannon Elizabeth, David Williams in Vanessa Selbst.

Trije so si letos torej že zagotovili novo sponzorsko pogodbo, glede na to, da prvenstva WSOP še ni konec, pa lahko že v kratkem pričakujemo še nekaj kadrovskih rošad. V naslednjih dneh in tednih bodo največ zanimanja spletnih poker sob zagotovo pritegnili udeleženci finalne mize Glavnega turnirja WSOP in z zanimanjem bomo spremljali, komu bo uspelo pod svoje okrilje zvabiti novega svetovnega prvaka.
Nadia, khm … pardon, Shannon Elizabeth pri Carbon Pokru
Šestintridesetletna Američanka, ki je bolj kot po svojih dosežkih za poker mizo znana po svoji vlogi v filmu Ameriška pita, je pred dnevi namreč podpisala svojo sploh prvo sponzorsko pogodbo in se tako pridružila ekipi Carbon Pokra. Shannon bo tako odslej naprej na turnirjih širom sveta branila njihove barve, redno bo igrala v njihovi spletni poker sobi, pisala pa bo tudi svoj blog, prek katerega boste vsi njeni oboževalci lahko spremljali njene dogodivščine.
Kot članica Carbonove ekipe se bo Shannon prvič predstavila svetu na prav posebni zabavi, ki jo bodo ob ameriškem dnevu neodvisnosti pri Carbon Pokru pripravili v lasvegaškem Hard Rock Casinoju.

Selbstova in Williams pri PokerStarsih

Govorice o tem, da naj bi Vanessa Selbst in David Williams postala najnovejša člana PokerStarsove ekipe profesionalcev, so se začele širiti že pred dnevi, ko sta se na seznamu povabljencev ekskluzivne PokerStars zabave znašla tudi ta dva igralca. A če so stvari takrat ostale pri zgolj govoricah, saj niti pokeraša niti predstavniki največje svetovne spletne poker sobe niso želeli govoriti o tej temi, je zdaj njun prestop postal tudi uraden.
Novico o podpisu pogodbe so pred nekaj urami namreč objavili tudi na uradni strani PokerStars.com, kjer so še zapisali, da bosta tako Vanessa kot tudi David uradno postala člana njihove ekipe šele 6. julija, kar pomeni, da bosta na Glavnem turnirju WSOP že zastopala barve svojih novih delodajalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.