Šport
11 ogledov

Od Balića in drugih se lahko veliko nauči

Dragan Gajić je tudi v Zaporožju potrdil, da je v letošnji sezoni v odlični form Žurnal24 main
Potem ko je že menil, da se bo vsaj začasno ustalil na Slovanu, je nenadoma prišla mikavna ponudba Zagreba C. O., ki je Dragan Gajić ni mogel zavrniti. Podpisal je do konca sezone.
Kako je potekal prestop v zagrebški klub?
V ponedeljek sem dobil informacijo, da se je poškodovalo Zagrebovo desno krilo, Zlatko Horvat. Od takrat dalje pa so potekale stvari s svetlobno hitrostjo. V roku nekaj ur sem se moral odločiti, ali je Zagreb prava možnost zame. Po kratkem razmisleku sem izziv takoj sprejel in se veselim prvih tekem.

Igrali boste z Ivanom Balićem, Mirzo Džombo, Kirom Lazarovom, tudi Gorazdom Škofom in Zoranom Lubejem ...
Gotovo so to mojstri, od katerih se lahko veliko naučiš. Tudi jaz imam določene kvalitete. Upam, da se bom dobro vklopil v ekipo, naredil kakovostni preskok in naslednjo sezono igral na še višji ravni kot do zdaj.
 
 

Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil njegovemu vodstvu, predvsem pa trenerju Borisu Deniču. On je iz mene v zadnjem mesecu in pol iztisnil res maksimum.

Dragan Gajić o Slovanu

 
Vam je kaj žal, da ne boste mogli pomagati Slovanu, kjer ste se po lastnih besedah odlično počutili?
Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil njegovemu vodstvu, predvsem pa trenerju Borisu Deniču. On je iz mene v zadnjem mesecu in pol iztisnil res maksimum. Počutim se zelo dobro fizično pripravljenega, poleg tega sem v tekmovalni formi. Slovanu želim veliko uspehov v novi sezoni.

Na turnirju za superpokal Slovan, tudi z vami, ni najbolj blestel.

Slovan še ni v optimalni formi. Njegovi igralci morajo v glavah narediti preskok, v smislu, da zdaj niso več hit sezone, ampak se nasprotniki nanje pripravljajo. Ko bodo dojeli dejstvo, da je treba kazati še več kot lani, bodo v dvorani Kodeljevo znova padali veliki favoriti.

Zvonimir Serdarušić je že zelo dejaven in v novembru reprezentante že čaka prva akcija.

Gotovo je konkurenca na krilu močna, z Matjažem Brumnom in Vidom Kavtičnikom smo najmanj trije kandidati. Z dobrimi igrami bo treba selektorja opozoriti nase. V Zagrebu bom igral na visoki ravni, zdaj je moja naloga, da na igrišču pokažem, da sem vreden reprezentančnega dresa.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.