Šport
57 ogledov

Od ponedeljka na voljo dragoceni lističi

gašper vidmar eurobasket EPA
V ponedeljek, 13. aprila, se bo na vseh prodajnih mestih Kompasa začela prodaja posameznih vstopnic za ogled letošnjega evropskega prvenstva v košarki v Zagrebu.

Večina vstopnic je pošla že v predprodaji v sklopu paketov vseh petih tekem ali organiziranih navijaških izletov. V ponedeljek bo na prodajnih mestih Kompasa možno kupiti posamezne vstopnice za tekme Slovenije proti Gruziji (6. septembra), Nizozemski (8. septembra), Grčiji (9. septembra) in Makedoniji (10. septembra) znotraj slovenskega sektorja, ki ga je zagotovil organizator.

Za zagrebško tekmo Slovenija - Hrvaška, ta bo na sporedu 5. septembra ob 21. uri, bodo v omejenem številu na voljo samo vstopnice 2. in 4. kategorije. Vstopnice za tekmo s Hrvaško so na voljo tudi v sklopu navijaških izletov s prevozom, z navijaškim vlakom ali navijaškimi avtobusi. Želja organizatorja je, da se čim več slovenskih navijačev na pot poda z organiziranim prevozom, saj je za potrebe varnosti organizator zagotovil posebno spremstvo tako navijaškega vlaka, kot avtobusnih prevozov.

Zaradi velikega povpraševanja pozivajo vse navijače, da si čim prej zagotovijo vstopnice, saj je slovenski sektor omejen s kapacitetami. Kompas je v dogovoru za dodatno količino vstopnic, vendar je zaradi bojazni prevelikega navala slovenskih navijačev na tekmi Hrvaška - Slovenija organizator prodajo teh že omejil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.