Šport
34 ogledov

Odbojkarica druga v izboru Miss Universe

Miss Universe Moskva Reuters
Odbojkarice daleč naokoli slovijo kot ene od najlepših športnic, svojo predstavnico pa je imela priljubljena igra z žogo tudi na nedavnem izboru za miss Universe.

Tam je barve Španije zastopala nekdanja odbojkarica Patricia Yurena Rodríguez, miss Španije leta 2008, lepotica s Kanarskih otokov pa je na izboru za miss Universe v Moskvi zaostala le za končno zmagovalko, Venezuelko Gabrielo Isler.

"Odbojko sem pet let igrala na lokalni ravni na Kanarskih otokih, bila sem članica prvega moštva in nato prenehala zaradi kronanja. Zdaj grem v telovadnico, tečem, ampak ne tako redno kot včasih. Zdaj bolj pazim na prehrano, ker se ti po prenehanju ukvarjanja s športom spremeni presnova, jaz pa sem zelo požrešna," je v enem izmed intervjujev razložila Rodríguezova, ki ima (samo za informacijo) rada iskrene in ljubeznive moške, čeprav "fizičnega prototipa", ki bi ji bil všeč, ni izpostavila.

"Od mladih nog sem igrala odbojko in sem nevarna z žogo med nogami ali v rokah. Imam tudi kar nekaj modric," je še priznala za dnevnik Las Provincias. ”

Predstavitev Yurene Rodríguez v Moskvi:

In še nekaj za posladek:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.