Šport
38 ogledov

Odhaja Ivan Čupić

Ivan Čupić odhaja v najmočnejšo rokometno ligo na svetu. (Foto: fotosi) Žurnal24 main
Ivan Čupić, hrvaški rokometni reprezentant in najboljši igralec velenjskega Gorenja tudi uradno zapušča vrste aktualnega slovenskega prvaka. Triletno pogodbo je podpisal z Rhein-Neckar Löwnom.

Informacija, da Ivan Čupić, hrvaški rokometni reprezentant in najboljši igralec aktualnih slovenskih prvakov, zapušča RK Gorenje iz Velenja, ni nova. Zdaj je postala tudi uradna, podpisal je namreč triletno pogodbo z verjetno najbogatejšim rokometnim klubom na svetu, Rhein-Neckar Löwnom.

Ščurek se vrača v Celje
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je sklenil dogovor o vrnitvi krožnega igralca Luke Ščurka, ki je pred kratkim prekinil pogodbo s španskim Valladolidom, kamor je pred začetkom sezone odšel prav iz Celja.

23-letni desni krilni igralec je pogodbo z nemškim klubom že podpisal in se bo novim soigralcem pridružil 1. julija 2010, ostale podrobnosti prestopa pa še niso znane. "Veselim se novega izziva in igranja v Bundesligi," je zapisana izjava levorokega zvezdnika na spletni strani Rhein-Neckar Löwna.

1,78 metra visoki igralec je v Velenje prišel poleti 2008, kamor se je preselil iz španskega prvoligaša Octavio Pilotesa iz Viga. Sodelovanja s Čupićem pa se veseli tudi strateg Löwna, Ola Lindgren: "Navdušen sem, ker bom imel priložnost sodelovati s takim igralcem. Ivan se odlično vklaplja v naš koncept igre, ima pravi odnos ter zmagovalno mentaliteto."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.