Šport
18 ogledov

Odpadla še Mušič in Milovanovič

Jakob Milovanovič bo svetovno prvenstvo spremljal iz domačega naslanjača. (Foto: Žurnal24 main
Aleš Mušič (poškodba zapestja) in Jakob Milovanovič (odločitev selektorja Matjaža Kopitarja) sta kot zadnja odpadla s seznama slovenske hokejske reprezentance za nastop na SP.
Hokejisti = manekeni
Navijači slovenske hokejske reprezentance se bodo lahko v petek, 22. aprila, srečali s hokejisti. Ta dan bodo namreč slovenski "risi" v Mercatorjevem centru v ljubljanski Šiški sodelovali na športno-glasbeni prireditvi Hokejske zveze Slovenije. Slovenski hokejisti se bodo na njej predstavili v uradnih oblačilih za SP na Slovaškem. Na prireditvi bodo navijačem predstavili tudi podrobnosti o SP v Bratislavi in Košicah.

Selektor slovenske hokejske reprezentance Matjaž Kopitar je v četrtek skrčil seznam kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu (SP) elitne skupine na Slovaškem še za dva igralca. Zahvalil se je branilcu Jakobu Milovanoviču, na SP pa ne bo potoval niti napadalec Aleš Mušič, ki ima poškodovano zapestje.

Slednjega v prihodnjih dveh tednih čakajo terapije, da bo lahko čim bolje in čim hitreje saniral poškodbo. Selektor in njegov pomočnik Nik Zupančič pa zdaj čakata le še na odločitev NHL ekipe Detroit Red Wings, ali bo Janu Muršaku dovolila nastop za Slovenijo na SP ali ne.

V postavi so tako teden dni pred SP še vratarji Andrej Hočevar, Robert Kristan, Matija Pintarič, branilci Damjan Dervarič, Blaž Gregorc, Sabahudin Kovačevič, Aleš Kranjc, Greg Kužnik, Žiga Pavlin, Klemen Pretnar, Mitja Robar, Andrej Tavželj ter napadalci Jaka Ankerst, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Matej Hočevar, Žiga Jeglič, Jan Muršak, Rok Pajič, Žiga Pance, Tomaž Razingar, David Rodman, Marcel Rodman, Robert Sabolič, Mitja Šivic in Rok Tičar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.